joi, 2 mai 2013

Mila Kunis este cea mai frumoasa femeie din lume!


Actrita Mila Kunis este cea mai frumoasa femeie din lume!
Actrita americana Mila Kunis a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume, in urma unui clasament al revistei FHM. Ea a reusit sa o depaseasca pe Rihanna, clasata pe locul doi.
Conform unui sondaj realizat de revista FHM, actrita Mila Kunis, in varsta de 29 de ani, este considerata cea mai frumoasa femeie din lume."Nu numai ca este de o frumusete naturala, dar are si simtul umorului. Ea este cea mai ceruta actrita a momentului. Oamenii au votat, iar verdictul este ca Mila este oficial iubita perfecta", a declarat editorul FHM.Clasamentul mai este completat de: Rihanna, Helen Flanagan, Michelle Keegan, Kelly Brook, Kaley Cuoco, Pixie Lott, Kate Upton, Cheryl Cole si Georgia Salpa.
Mila Kunis s-a nascut in Ucraina, 1983. La varsta de sapte ani, s-a mutat cu familia la Los Angeles si a inceput sa ia lectii de actorie. Primul rol important l-a obtinut la varsta de 15 ani, in serialul "That 70's Show". In 2008, a atras atentia datorita filmului "Forgetting Sarah Marshall", in care a interpretat-o pe Rachel Jansen. In 2011, rolul din "Black Swan" i-a adus o nominalizare la Globurile de Aur la categoria "cea mai buna actrita in rol secundar". La varsta de 18 ani a inceput o relatie cu actorul din "Singur acasa", Macaulay Culkin, care a durat opt ani. In 2012, tabloidele au scris ca actrita ar avea o relatie cu Ashton Kutcher. Cei doi au confirmat zvonurile in martie 2013.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu