vineri, 3 mai 2013

Alexandra Dinu,este indragostita!



                 Alexandra Dinu,este indragostita! Cine este cel care i-a cucerit inima?
Alexandra Dinu iubeste, din nou. La aproape un an dupa ce a rupt logodna cu Andrea Rizzoli, italianul alaturi de care a avut o relatie vreme de cinci ani, Alexandra a fost surprinsa in Italia in ipostaze care dau de gandit, alaturi de alt barbat. Fotografiile cu cei doi impreuna au aparut pentru prima data in revista Di Piu....
Cel din imagini este actorul Luca Bastianello, alaturi de care Alexandra joaca in serialul “Rosso San Valentino”, care se difuzeaza in aceasta perioada pe Rai 1. In presa italiana circula zvonuri ca cei doi ar forma un cuplu de cateva luni bune, insa niciunul dintre ei nu a confirmat si nici nu au infirmat cele aparute in presa.
“Alexandra este o femeie adevarata, o persoana minunata si pot spune ca avem multe in comun.”, a declarat Luca Bastianello intr-o revista din Italia, citat de Libertatea, atunci cand a fost intrebat daca are sau nu o relatie cu Alexandra Dinu.
In fotografiile respective, Alexandra si Luca sunt surprinsi luand masa la un restaurant cunoscut din Ostia. Cei doi par foarte apropiati, iar la un moment dat chiar se imbratiseaza.
       Alexandra Dinu si Luca Bastianello s-au cunoscut in urma cu un an de zile, dupa ce au fost cooptati sa joace rolurile principale in serialul “Rosso San Valentino”. Cei doi au filmat la aceasta productie vreme de sase luni de zile, in locatii precum Civitavecchia, Roma si Genova.
Serialul “Rosso San Valentino”, ce curpinde sase parti a 100 de minute, a avut premiera saptamana trecuta in Italia, la Rai 1.
          Primul episod a fost urmarit, in medie, de 5 milioane de italieni, insa audienta serialului a crescut de la o difuzare la alta. Miercuri seara, “Rosso San Valentino”, a adunat in fata televizoarelor 6 milioane de italieni si a inregistrat un share mediu de 25%. Aceasta performanta se pare ca este pe placul producatorilor de la Rai 1, care se gandesc acum la un al doilea sezon.
         Acesta este cel mai important rol din cariera Alexandrei de pana acum, care o propulseza in topul celor mai importante actrite de televiziune din Peninsula.
      „O joc pe Laura, o tanara femeie care lucreaza la o fabrica de parfumuri in Franta si care se intoarce in Italia pentru a avea grija de tatal ei, grav bolnav. Dupa moartea acestuia, Laura decide sa ramana in Italia si sa creeze parfumul Rosso san Valentino, in memoria lui.

In jurul acestei decizii se contureaza o poveste de dragoste aproape imposibila, cu un barbat aflat aproape de casatorie. Serialul se bucura de o distributie impresionanta, rolul principal masculin fiind jucat de celebrul Luca Bastianello. Regizor este Fabrizio Costa, un nume mare in cinematografia italiana”, povestestea Alexandra intr-un interviu recent.

      Alexandra Dinu si omul de afaceri Andrea Rizzoli s-au despartit in urma cu aproape un an, insa Alexandra a declarat ca a ramas in relatii foarte bune cu acesta.
      Ne-am dat seama ca ne este mai bine ca prieteni decat intr-o relatie. Ne vizitam, Andrea este foarte apropiat de Mario, suntem prieteni”, a declarat Alexandra Dinu pentru revista InStyle.
Alexandra Dinu si Andrea Rizzoli au format un cuplu vreme de cinci ani, s-au logodit, insa casatoria nu a facut niciodata parte din planurile lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu