duminică, 14 octombrie 2012

Iata bautura Mr.Pink!Foto

Iata bautura Mr.Pink!

Dupa ce starurile au pasit pe covorul rosu de la Regent Beverly Wilshire Hotel din Los Angeles, Monica Gabor, Catalin Botezatu si familia Jackson s-au retras in apartamentul prezidential al hotelului pentru o sesiune de fotografii promotionale. ...










La Toya Jackson si copiii lui Michael Jackson, Lindsay Lohan, Mario Lopez, David Arquette, Kimora Lee Simmons si Catalin Botezatu s-au numarat printre invitatii de seama de la evenimentul de lansare a bauturii energizante pe baza de gingseng, Mr.Pink.









Dupa ce starurile au pasit pe covorul rosu, unde erau prezenti peste 100 de jurnalisti si cameramani, familia Jackson, alaturi de Monica si de Catalin s-au retras in apartamentul prezidential de la Regent Beverlu Wilshire Hotel din Los Angeles, acolo unde a fost realizata o sesiune oficiala de fotografii de promovare a acestei bauturi.

In cadre apare si Matei Miko, nasul Monicai, cel care a descoperit-o si a lansat-o in lumea modei pe tanara originara din Bacau, in urma cu sapte ani.









De la eveniment nu a lipsit nici actrita Lindsay Lohan, care are un contract de promovare a bauturii Mr.Pink, dar nici modelul si designerul Kimora Lee Simmons. La eveniment a ajuns in cele din urma si Mario Lopez, pe care publicul din Romania il stie din seriale precum "Salvati de Clopotel" sau "Nip/Tuck".

Castiga un card bancar plin

 Castiga un card bancar plin cu suma de 100.000 RON, 50.000 RON sau 100 RON zilnic

concurs publicat la 10 Octombrie 2012
 
Concursul se desfasoara  in perioada:
01.10. 2012 - 03.03. 2013
SursaUniver.ro
Concursul este prin: tragere la sorti, castig instant 
Ce castigi:

1 x card bancar cu suma de 100.000 RON, 1 x card bancar cu suma de 50.000 RON, 215 x 100 RON zilnic

Cum procedezi:
  1. Cumpara orice produs Univer participant la promotie.
  2. Trimite un SMS care sa contina codul format din 7 cifre de pe fata autocolantului aplicat pe capac, adaugand cele 3 litere de pe verso (ex.: 1234567ABC), la numarul scurt 1867, cu taxa normala.