joi, 31 martie 2011

Sms-uri de noapte buna Mesaje de noapte buna

Sms-uri de noapte buna, Mesaje de noapte buna,
Daca vrei sa-i spui noapte buna persoanei iubite, nimic mai simplu alegi de mai jos din mesajele de noapte buna, si poti sa revii in fiecare seara alegi un sms si il trimeti doar asa o sa impresionezi persoana iubita.
Daca sfarsitul acestei zile, ti-a adus o umbra recenta in inima
As vrea sa fiu o floare in mainile tale, un zambet pe buzele tale, raza de luna care iti spune seara noapte buna.

David Maruta este baiatul cuplului Andra si Catalin Maruta

David se numeste baiatul cuplului Andra si Catalin Maruta David Maruta
Andra l-a nascut pe David Maruta prin cezariana si a cantarit 3.760 kilograme.
si a primit, bineinteles, nota 10.
Inca nu au aparut poze cu David, baietelul Andrei, e ceva normal.
David Maruta, baiatul cuplului Andra si Catalin Maruta

miercuri, 30 martie 2011

www.cireasadepetort.ro retete noi,Cireasa de pe tort sezonul din 2011

Cireasa de pe tort sezonul nou din 2011, retete noi cireasadepetort.ro
Horia Varlan, mare bucatar la propriu si la figurat este actor este cu un nou sezon din unul dintre cele de mai succes show-uri tv din Romania, Cireasa de pe tort, cu vedete de vedete si retete bune .
Site-ul www.cireasadepetort.ro e solutia online a emisiunii in caz ca ai ratat emisiunea si cel mai important bucatarul Horia iese in evidenta cu retelele sale.
Urmariti cu placere noul sezon 2011 Cireasa de pe tort.

luni, 28 martie 2011

vineri, 25 martie 2011

Revisal 2.1.0

Treceti de la revisal 2.1.0 la Revisal 2.2.0

Pentru a o obtine trebuie sa instalati in ordine versiunea de program 2.0.6 si 3 modificari ale programului (patch-uri), si anume:

1. Instalati versiunea 2.0.6 din 16.01.2007, Revisal 2.0.6. Daca aveti probleme legate de lipsa componentei MDAC, instalati versiunea care o contine Revisal 2.0.6+MDAC

2. Daca aveti date in versiunea anterioara a aplicatiei, Revisal 1.0.0, pe care doriti sa le pastrati, acum e momentul sa le importati folosind optiunea Fisier/Preluar

3. Instalati modificarea 206.003 din 29.03.2008, Patch Revisal 206.003, care actualizeaza nomenclatorul CAEN (Clasificarea Activitatilor din Economia Nationala)

4. Instalati modificarea 206.004 din 09.06.2009, Patch Revisal 206.004, care actualizeaza nomenclatorul COR (Clasificarea Ocupatiilor din Romania). Se obtine aplicatia Revisal versiunea 2.1.0.

5. Instalati modificarea 206.005 din 05.02.2010, Patch Revisal 206.005, care actualizeaza din nou nomenclatorul COR. Se obtine aplicatia Revisal versiunea 2.2.0.

sâmbătă, 19 martie 2011

RAZBOI IN LIBIA

RĂZBOI ÎN LIBIA. Franţa, Marea Britanie, SUA.Țările arabe îi dau ultimatum lui Gaddafi. Obama: "Nu negociem rezoluţia Consiliului de Securitate ONU".

Ce ţări intră în coaliţia care luptă împotriva lui Gaddafi. Franţa anunţă că atacurile militare încep "în câteva ore". Ce ţări intră în coaliţia care luptă împotriva lui Gaddafi. Preşedintele american, Barack Obama, l-a ameninţat vineri pe Gaddafi cu o operaţiune militară dacă nu se va supune rezoluţiei ONU, dar a exclus o intervenţie terestră în Libia. "Avem toate motivele să ne gândim că, fără control, Gaddafi ar putea comite abuzuri împotriva poporului său. Mii de persoane ar putea muri", a declarat preşedintele american într-o alocuţiune susţinută la Casa Albă. Barack Obama a declarat că va mobiliza forţe americane în cadrul instaurării unei zone de interdicţie aeriană, fără să precizeze amploarea intervenţiei Statelor Unite. El a exclus însă trimiterea unor trupe terestre în Libia şi a precizat că orice acţiune americană va avea ca scop protejarea civililor. Colonelul Gaddafi îşi va asuma "consecinţele" refuzului de a respecta rezoluţia adoptată joi de Consiliul de Securitate al ONU, cerând încetarea focului în Libia. "Termenii (rezoluţiei) nu sunt subiect de negociere. În cazul în care Gaddafi nu va respecta rezoluţia, comunitatea internaţională va acţiona în consecinţă. Rezoluţia va fi consolidată de o acţiune militară", a declarat Obama.Franţa, Marea Britanie, SUA şi ţările arabe lansează un ultimatum la adresa lui Muammar Gaddafi, cerându-i încetarea "imediată" a "tututor atacurilor" împotriva populaţiei libiene, înaintea unei intervenţii militare conform rezoluţiei ONU, a anunţat vineri preşedinţia Franceză. "Rezoluţia 1.973 adoptată de Consiliul de Securitate impune obligaţii foarte clare care trebuie respectate". Într-un mesaj adresat colonelului Muammar Gaddafi, "Franţa, împreună cu Statele Unite, Marea Britanie şi ţările arabe" îl avertizează pe liderul libian că "o încetare a focului trebuie pusă în aplicare imediat, adică toate atacurile împotriva civililor trebuie să ia sfârşit". "Gaddafi trebuie să pună capăt avansului trupelor sale către Benghazi şi să le retragă din Adjdabiyah, Misratah şi Zawiyah. Aprovizionarea cu apă, electricitate şi gaz trebuie restabilită în toate zonele. Populaţia libiană trebuie să poată primi ajutor umanitar", adaugă comunicatul. "Acest lucru nu este negociabil", insistă aceeaşi sursă. "În cazul în care Gaddafi nu se conformează rezoluţiei 1.973, comunitatea internaţională îl va face să suporte consecinţele şi punerea în aplicare a rezoluţiei va fi impusă prin mijloace militare", afirmă textul. Comunicatul a fost publicat la încheierea unei reuniuni la Elysée a preşedintelui Nicolas Sarkozy cu miniştrii de Externe, Alain Juppé, Apărării, Gérard Longuet, şi amiralul Edouard Guillaud, şeful Statului Major al armatei. Franţa a convocat pentru sâmbătă un summit internaţional privind Libia, care urmează să fie decisiv pentru declanşarea sau nu a unor raiduri aeriene împotriva regimului colonelului Gaddafi, după ce acesta a anunţat un armistiţiu vineri.
Mai multe despre RAZBOI IN LIBIA vezi pe www.ziare.com

joi, 17 martie 2011





































Comunitatea internationala se mobilizeaza pentru Japonia:

Comunitatea internationala se mobilizeaza pentru Japonia: Francezii au trimis un avion cu bor. Obama trimite mai multi experti nucleari. Un prim avion francez care transporta materiale si bor, agent chimic pentru a intarzia procesul de fisiune nucleara ce ameninta reactoarele centralei electrice din Fukushima, a plecat joi dimineata spre Japonia. . Si presedintele american i-a propus premierului japonez, Naoto Kan, sa trimita in Japonia mai multi experti americani in domeniul nuclear.
Informatiile care vin dinspre echipele de salvare sun contradictorii. In prima faza autoritatile japoneze anuntau ca nu au putut folosi camioane cisterna echipate cu tunuri de apa la reactorul de la Fukushima 1 din cauza radiatiilor mari. Ulterior s-a intervenit pentru racirea reactorului cu camioane ale armatei, dar actiunea a esuat din cauza aburului reactiv. Potrivit Reuters, incercarile la sol de a pulveriza apa peste reactor au fost reluate. "In aceasta dimineata, primul avion francez a decolat avand la bord 95 de tone de bor, o substanta chimica care ajuta la intarzierea procesului de fusiune, si am dat, de asemenea, echipamente de protectie impotriva radiatiilor, a spus ministrul francez .Grupul nuclear francez Areva a anuntat miercuri ca a inchiriat un avion care sa plece "cat mai curand posibil" spre Japonia, cu echipament de protectie si 100 de tone de acid boric. Echipamentul consta din 3.000 masti de protectie, 10.000 de costume si 20.000 de perechi de manusi. Si compania de electricitate FED a anuntat ca pregateste sa trimita "echipe" si "hardware", in Japonia pentru a ajuta compania Tokyo Electric Power ,care opereaza centrala nucleara de la Fukushima 1. "Presedintele Obama l-a informat pe premierul Kan ca Statele Unite sunt pregatite sa furnizeze mai mult sprijin, trimitand mai multi experti in domeniul nuclear si participand la eforturile de reconstructie pe termen mediu si lung", a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului japonez, Yukio Edano, in cadrul unei conferinte de presa. Experti americani sunt deja prezenti in Japonia, de la inceputul saptamanii.

Napolitane adevarate


19martie 2011 luna plina

Ziua de 19 martie 2011 in care Luna va fi mai aproape de Pamant ne va arunca in zodia catastrofelor?
Specialistii Institutului de Vulcanologie din Italia sustin ca axa Pamantului s-ar fi deplasat cu aproximativ 25 de centimetri, ca urmare a cutremurului produs in nord-estul Japoniei. Pe 19martie 2011 va fi cea mai mare luna plina.

Schimbare viteze fara ambreiaj la Logan

Schimbare viteze fara ambreiaj la Logan, am incercat si merge
Ca si principiu, ideea e urmatoarea:

treapta a II-a , X rpm , 40 km/h
treapta a III-a , Y rpm , 40 km/h

Unde X si Y difera de la masina la masina.

Tii ochii pe turometru si vitezometru vreo cateva schimbari (normale), si incerci sa-ti formezi niste repere

Dupa care:
In sus:
1. Urci cu cu a II-a pana la X ture
2. Scoti maneta la punctul mort
3. Duci motorul la Y ture
4. Impingi maneta intr-a III-a. Finut, pentru ca daca cumva caraie si nu vrea sa intre, nu impingi mai tare de maneta, ca sa vezi cine cedeaza primul.

In jos:
1. Reduci intr-a III-a pana la Y ture
2. Scoti la punctul mort
3. Urci motorul la X ture
4. Impingi maneta intr-a II-a.

Acelasi sitem functioneaza intre toate vitezele, cu mica mentiune ca X si Y s-ar putea sa difere la o schimbare II-III de o schimbare IV-V, functie de cum sunt etajate treptele.

X si Y nu sunt batute in cuie, dar e bine ca marja de eroare sa nu fie mare.

duminică, 13 martie 2011

Rabla 2011

Incepe programul rabla 2011.
Laszlo Borbely, ministrul Mediului si Padurilor, a declarat ca Editia 2011 a programulului rabla va demara pe 18 Martie 2011.„Din 18 martie, persoanele fizice pot merge la REMATpentru a-si casa masinile si a intra in posesia voucherelor”. Programul Rabla 2011 se va derula in aceleasi conditii ca si in anul 2010, romanii care doresc sa-si cumpere o masina noua pot folosicel mult 3 vouchere, in valoare de 3.800 lei fiecare. Tichetele Rabla 2011 se obtin prin casarea unei masini mai vechi de 10 ani, masina ce a fost inmatriculata in Romania.mai multe despre rabla 2011 vezi pe www.rabla-2010.ro

miercuri, 9 martie 2011

Dan Ioan Anghel bioterapeut contact

dan ioan anghel bioterapeut.
Bioterapeutul Dan Anghel poate fi contactat la numerele de telefon 0722.761.443, 021.316.18.49, direct la cabinetul "Tribio Daciai, str. Witing, nr. 18, Bucuresti, sau accesand site-ul www.bioenergoterapie.ro
Cabinetul Tribio Dacia a fost infiintat in 2003 de catre Dan Ioan Anghel, maestru international in bioenergoterapie. Din 1990 pina in 2003 cabinetul a functionat in cadrul asociatiei
"Totul pentru sanatate", organizatie avizata de catre MinisterulSanatatii. In 1995, in baza lucrarilor de cercetare in domaniul bioenergoterapiei, Dan Anghel a primit titlul de doctor Honoris Causa in terapii complementare a Universitatii de Terapii Complementare Colombo, Sri Lanka (universitate cu sediul la Alma Ata pina in 1962).
In 1996 a primit diploma de merit din partea aceleiasi universitati. Dan Anghel mai detine si un titlu de maestru international acordat de celebra Scoala Rusa. Dan Anghel este asistat de Stefania Manea, maestru international in terapii complementare si Lavinia Becsan, medic de medicina generala. Perspective Pozitia de lider in terapia complementara (anul acesta numarul pacientilor tratati fiind de peste 300) confera oportunitati nelimitate de dezvoltare în domeniul asistentei medicale complementare. Din proiectele imediate face parte construirea unei clinici de terapie complementara care va include servicii diverse: bioenergoterapie, homeopatie, reflexoterapie, acupunctura. O alta prioritate a cabinetului este stabilirea de contacte cu cabinete de medicina alopata (ecografie, analize medicale, tomografie etc.) in vederea stabilirii unei colaborari.

luni, 7 martie 2011

www.playboy.ro lenjerie de lux si zacuzi

Concursul se desfăşoară pe www.playboy.ro între 4 martie şi 15 mai 2011. Aduna cat mai multe puncte astfel:

Fă-ţi cont pe site sau autentifică-te direct cu contul de Facebook si ai cîştigat 10 puncte!

La fiecare login, mai ai încă 10, din oficiu. Zilnic.

Găseşte cît mai multe "articole cu urechi" pe site-ul playboy.ro. "Articolele cu urechi" se schimbă zilnic, fiecare dintre acestea însemnînd cîte 100 de puncte. Trebuie doar să te "plimbi" pe site.
Trimite-ne codul promoţional unic pe care îl poţi găsi în paginile revistei PLAYBOY, ediţiile din lunile martie, aprilie şi mai. Codul îţi aduce 1500 de puncte, deci ar fi păcat să-l ratezi. Un utilizator poate trimite un singur cod pe lună.

Trimite un banc pe zi. Fiecare banc trimis îţi poate aduce 20 de puncte. Pentru a trimite bancul foloseşte formularul din pagina de bancuri. Nu poţi trimite mai mult de un banc pe zi. Bancurile vor fi validate de un admin din echipa PLAYBOY. PLAYBOY îşi rezervă dreptul de a nu oferi cele 20 de puncte. Fii haios!

Trimite săptămînal feedback consistent despre site sau revistă. Poţi folosi butonul de „FEEDBACK” din site-ul www.playboy.ro. Feedback-ul va fi validat de un admin din echipa PLAYBOY. PLAYBOY îşi rezervă dreptul de a nu oferi cele 20 de puncte.

Trimite pe mail la zece prieteni diferiţi vestea despre concurs şi primeşti 300 de puncte. Poţi trimite o singură dată la zece adrese de mail diferite şi valide. Dacă nu sînt bune, nu iei punctele. Sorry.

Devino fan al paginii PLAYBOY de Facebook şi cîştigi 100 de puncte. Dacă nu eşti logat prin facebook connect, nu putem să-ţi acordăm punctele.

Premiile:

Marele premiu al concursului, un Jacuzzi de apartament în valoare de 7700 de euro +TVA, va fi acordat celui care va acumula cel mai mare punctaj pînă la data de 15 mai, ora 12.

duminică, 6 martie 2011

Steaua-Brasov- rezultat final

Meciul de fotbal Steaua - FC Brasov-rezultat final 0-3. Titlul este doar o gluma.
Dupa o pauza de peste 40 de ani, FC Brasov a reusit sa castige in Ghencea.Stegarii au umilit-o pe Steaua cu 3-0. Echipa pregatita de Marius Lacatus s-a prezentat lamentabil, ros-albastrii fiind neputinciosi in fata unei echipe care lupta pentru evitarea retrogradarii.
Aflata la o diferenta de 14 puncte de liderul Otelul, formatia din Ghencea ramane in lupta pentru titlu doar la nivel de declaratii, realitatea din teren spunand cu totul altceva.
Cu doua suturi la poarta in repriza a doua ,sa spunem adio la titlu!
Mai multe vezi pe www,sport.hotnews.ro

vineri, 4 martie 2011

Divort cu scandal la izvorani

Divorţ cu scandal,la Izvorani. Monica şi Irinel Columbeanu. Fetiţa rămâne în grija tatălui. Magistraţii au decis azi că recursul Monicăi Columbeanu la decizia instanţei de încredinţare temporară a Irinei tatălui său, Irinel Columbeanu, este nefondat. Astfel, fetiţa va rămâne în grija omului de afaceri. Hotărârea de azi nu poate fi atacată şi este valabilă până la o decizie definitivă legată de custodia copilului în procesul de divorţ al celor doi. Magistraţii au decis, la începutul acestei săptămâni, că niciunul dintre părinţi nu are o legătură „foarte puternică” cu fetiţa, însă condiţiile oferite ei de tată sunt „preferabile”. „Instanţa apreciază, raportat la toate elementele menţionate anterior, că reclamanta pârâtă nu face dovada unor condiţii de locuit adecvate, stabile şi similare cu cele anterioare în care a crescut minora, după cum nu face dovada nici a existenţei unei legături foarte puternice între mamă şi copil. Chiar dacă această din urmă observaţie este pe deplin aplicabilă şi în cazul pârâtului reclamant, instanţa remarcă, totuşi, faptul că probatoriul sumar îngăduit în această procedură permite a trage concluzia că pârâtul reclamant beneficiază de condiţii preferabile, care pot crea minorei un mediu optim pentru dezvoltare”, se arată în motivarea instanţei.
Irina spune vreau să îmi cumpăr o altă mamă" Războiul dintre Monica şi Irinel Columbeanu continuă. Omul de afaceri a publicat azi pe YouTube un filmuleţ în care fetiţa cuplului, Irina, spune că nu o iubeşte pe mama sa "pentru că o bate". "Vreau să îmi cumpăr o altă mamă!", îi spune micuţa de patru ani bunicii sale, mama Monicăi. Întrebată dacă vrea să meargă în SUA, Irina izbucneşte în plâns. Deşi se anunţase strict un "război al avocaţilor", divorţul soţilor Columbeanu a devenit, între timp, o luptă între Irinel şi Monica, a cărei miză este, aşa cum a declarat miliardarul de la Izvorani, micuţa Irina. Omul de afaceri s-a ţinut de promisiunea făcută la auzul veştii că soţia sa a intentat divorţ şi a revocat toate donaţiile făcute acesteia. În urmă cu câteva zile, magistraţii au decis încredinţarea temporară a fetiţei omului de afaceri.

Cum sa faci ca sa ai o pensie cat mai mare la batranete

Cum sa faci ca sa ai o pensie cat mai mare la batranete
Contributia medie la pensiile private obligatorii, dupa 33 de luni de la lansarea sistemului, este de sub 200 de euro, iar pensiile facultative au convins pana acum doar 200.000 de romani.

Sistemul public de pensii nu mai face fata, iar cel privat nu i-a convins inca pe romani. Cum am putea avea pensii rezonabile in viitor?
Ce recomanda specialistii? In primul rand varierea plasamentelor. Pana la 35-40 de ani se poate alege un fond cu risc ridicat, care promite randamente mari. Apoi sa se opteze pentru un fond de risc mediu si in ultimii ani inainte de pensie pentru unul cu risc minim, care sa conserve investitia.

Programul Prima Casă 3 2011

Prima Casă 3 2011.
Cinci dintre principalele bănci care participă la programul guvernamental au aprobat până acum finanțări de peste 35 milioane de euro. Numărul cererilor primite de acestea depășește 2.000. Instituțiile financiare estimează că plafonul alocat pentru Prima Casă 3, de 200 milioane de euro, ar putea fi consumat în primul trimestru al acestui an. Cele mai solicitate locuințe sunt apartamentele cu două și trei camere.

Programul Prima Casă 3 2011

Prima Casă 3 2011.
Cinci dintre principalele bănci care participă la programul guvernamental au aprobat până acum finanțări de peste 35 milioane de euro. Numărul cererilor primite de acestea depășește 2.000. Instituțiile financiare estimează că plafonul alocat pentru Prima Casă 3, de 200 milioane de euro, ar putea fi consumat în primul trimestru al acestui an. Cele mai solicitate locuințe sunt apartamentele cu două și trei camere.

joi, 3 martie 2011

cnp orange young nefolosite 2011

Dati refresh la pagina si din ce in ce mai multe CNP-uri se vor schimba ,absolut toate sunt de folos cu cnp orange young nefolosite 2011.

fcondurateanu gmail.com

Articole din http://www.jurnalul.ro/cautare/florin-condurateanu-104628.html
Un gest de deşteptăciune în farfurie
Chelia şi părul ca de păpuşă
Susurul de izvor în plămâni
De ce se dă glezna peste cap?
Mesaje lu Florin Condurateanu puteti lasa pe fcondurateanu@gmail.com